Aer conditionat ALIZEE
INDISPONIBIL

VEZI NOUA GAMA
ALIZEE PRO 2021

vindem si montam imediat
servicii de livrare și montaj gratuite

ALIZEE
9000 BTU

ALIZEE
12000 BTU

ALIZEE
18000 BTU

ALIZEE
24000 BTU

 • MONTAJ GRATUIT

  in limita a 3 metri de traseu
  si o singura strapungere

 • LIVRARE GRATUITA

  servicii de livrare și montaj
  in Bucuresti (in Ilfov pe o raza de 10 km)

 • TRASEU FRIGORIFIC SUPLIMENTAR

  100 lei/ml

Clasa de energie
aer conditionat
ALIZEE

A++  |  A+

Trimite mail

FUNCTII SI SPECIFICATII TEHNICE

Wi-Fi Ready

La aparatul de aer conditionat Alizee AW18IT1, prin adaugarea kit-ului Wi-Fi Ready, puteti controla de la distanta aparatul dumneavoastra de aer conditionat ALIZEE, prin Wi-Fi Ready, cu ajutorul aplicatiei specifice si telefonului mobil inteligen.

Clasa de eficienta energetica A++ (racire)/A+ (incalzire)

Prin tehnologia DC Inverter, viteza compresorului variaza, asigurand atat mentinerea, cu o precizie ridicata, a temperaturii setate, cat si economisirea de energie, cu pana la 60% fata de tehnologia non-inverter, la aparatul de aer conditionat Alizee.

Flux de aer 3D

La aparatul de aer conditionat Alizee AW18IT1, permite ajustarea, prin telecomanda, a directiei fluxului de aer, atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Ventilator cu 6 viteze

Aparatul de aer conditionat Alizee AW18IT1, setarea vitezei ventilatorului unitatii interioare, in modul de functionare ales, puteti opta pentru una din cele 6 viteze disponibile.

Refrigerant R32 ecologic

Refrigerantul R32 este unul cu impact redus asupra mediului inconjurator si cu o eficienta energetica ridicata.

Dezghetare inteligenta

Poate detecta starea de inghet a unitatii exterioare si sa efectueze o decongelare rapida pentru a umbunatati eficienta de disipare a caldurii.

Responsive image

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Alegerea unui echipament Gree cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.